Voor wie?

Doelgroepen

De Transformatieloods kan voor vrijwel alle doelgroepen in het circulaire bouwproces iets betekenen. Zowel aan de kant van de input (sloopbedrijven, circulaire hubs, circulaire marktplaatsen) als aan de kant van de output (opdrachtgevers, architecten, montagebedrijven, bouwbedrijven, houthandelaren) kan de Transformatieloods bijdragen om uw circulaire ambitie te verwezenlijken.

Sloopbedrijven

Door het sterk stijgen van de stortkosten en het besef dat de natuurlijke grondstoffen opraken wordt het steeds interessanter om sloopmaterialen zo onbeschadigd mogelijk te demonteren. Door gebruikte materialen uit slooppanden opnieuw in te zetten kan er een enorme winst voor het milieu worden gerealiseerd.

Meer info

Ontwikkelaars

Steeds meer projectontwikkelaars en woningcorporaties maken de keuze voor duurzaam bouwen. Huurders en kopers hebben vragen en verwachtingen mbt het energiegebruik en de duurzaamheid van de toegepaste materialen.

Meer info

Bouwbedrijven

De bouw zal snelheid moeten maken om de circulaire ambitie van het kabinet bij te kunnen houden. De bouw-en montagebedrijven die nú kennis en ervaring opdoen met circulaire bouwproducten zullen voorlopen en kunnen straks voldoen aan de gestelde eisen.

Voor nieuwbouw is de inzet om in de komende 10 jaar één miljoen nieuwe woningen circulair uit te voeren.

Al vanaf 2023 zullen alle uitvragen van de overheid, landelijk, provinciaal en gemeentelijk circulair zijn.

Meer info

Houthandelaren

Houthandelaren met aanvragen voor circulair hout of die op zoek zijn naar advies of ondersteuning kunnen ook bij de Transformatieloods terecht. Mail naar info@transformatieloods.nl of bel 06-20496949.

Meer info