Hoe werkt het?

Projectbureau

De mogelijkheden met gebruikt hout zijn divers! Er zijn vele mogelijkheden in toepassingen, houtsoorten, profileringen, verduurzaming, brandvertragende behandelingen en afwerkingen. Je kunt er daarbij voor kiezen om de oude gebruikssporen zichtbaar te laten, maar het is ook mogelijk om het gebruikte hout als een nieuw product uit te laten zien!

Door gebruikt hout toe te passen in je project heb je als ondernemer in veel gevallen ook een fiscaal voordeel en scoor je extra BREEAM punten. Maak een afspraak met de Transformatieloods voor projectgerichte uitleg.

Services

Heb je een project? Sloop-of nieuwbouw, en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? De Transformatieloods analyseert, adviseert en komt met mogelijkheden. Het gehele transformatieproces vanaf sloophout tot en met levering getransformeerd/ bewerkt houtproduct wordt door de Transformatieloods verzorgd.

Meer info

Milieu-investeringsaftrek

Het kabinet stimuleert het gebruik van gerecyclede houtproducten door fiscale voordelen zoals Milieu-investeringsaftrek. Hierdoor wordt het voor ondernemers zeer aantrekkelijk om hergebruikt hout toe te passen.

Meer info

BREAAM-NL/LEED

BREEAM-NL is de meest gebruikte methode om de duurzaamheid van nieuwe en bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen. Het toepassen van hergebruikt hout levert extra BREEAM-punten op.

Meer info

Offerte

Ben je geïnteresseerd geworden in de mogelijkheden van hergebruikt hout en wil je meer weten? Vraag dan een offerte aan met het formulier op de daarvoor bestemde pagina of bel direct 06-20496949.

Offerte